Leírás

A hop-up rendszer adja az Airsoft fegyverek pontosságát és lő távját. A hop-up kamrában helyezkedik el a gumi a cső végén,a gumi belsőfelületén található "dudor" az amit a kamrában lévő lenyomó nyom le és ez adja ki a lenyomó képet.Minél jobb egy gumi lenyomó képe annál szebb (pontosabb) a lő kép, illetve annál pontosabb a fegyver. (A pontosságra a cső van még nagy hatással). Különböző gumik léteznek különböző rendszerekhez ilyen például a vsr, sima AEG, vagy a támogató fegyverek hop-up gumijai és ezeken belül találhatunk más lenyomó profillal rendelkező gumikat amikkel nagyobb pontosságot vagy akár nagyobb lő távot is elérhetünk. Vannak egyes gumi gyártók amik a gumijukhoz külön csövet gyártanak külön lenyomóval. Ezek csak ezekkel használhatóak ilyen például a Slong, itt a cső és a gumi egymáshoz lettek tervezve így más csővel vagy más gumival nem lehet őket használni.A hop-up gumik többféle anyagból is készülhetnek minél keményebb a gumi annál nagyobb fps el lehet használni és annál jobban pörgeti meg a bb-t.
Emellett fontos, hogy milyen anyagú kamrát is választunk mivel egy öntött műanyag kamra ronthat a fegyver kompresszióján míg egy cnc-vel kimart alumínium kamra hosszabb életű és jobban is tömíthet mint műanyag társai.

SHS HOP-UP GUMI 50 (T-T0015)

1.800 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 0892

Kiváló minőségű, 70-es keménységű hopup gumi. 

Tömeg: 4 gramm

Garanciát csak az általunk beszerelt alkatrészekre tudunk vállalni!

(1)

Vélemények

1.00
1 értékelés
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
|
2015. 03. 14.
A BB tartó ajak enyhén sorjás, ez még a kisebbik, megoldható gond. A nagyobb baj az, hogy a BB szimplán átesik rajta, egyáltalán nem tartja meg az ajak. Ennyi pénzért nem is vártam über minőséget (támogatóba feleslegesnek is tartom), de ezen ok miatt használhatatlan. (Kettőt is vettem, mindkettő ugyanezt produkálja).