Leírás

A hop-up rendszer adja az Airsoft fegyverek pontosságát és lő távját. A hop-up kamrában helyezkedik el a gumi a cső végén,a gumi belsőfelületén található "dudor" az amit a kamrában lévő lenyomó nyom le és ez adja ki a lenyomó képet.Minél jobb egy gumi lenyomó képe annál szebb (pontosabb) a lő kép, illetve annál pontosabb a fegyver. (A pontosságra a cső van még nagy hatással). Különböző gumik léteznek különböző rendszerekhez ilyen például a vsr, sima AEG, vagy a támogató fegyverek hop-up gumijai és ezeken belül találhatunk más lenyomó profillal rendelkező gumikat amikkel nagyobb pontosságot vagy akár nagyobb lő távot is elérhetünk. Vannak egyes gumi gyártók amik a gumijukhoz külön csövet gyártanak külön lenyomóval. Ezek csak ezekkel használhatóak ilyen például a Slong, itt a cső és a gumi egymáshoz lettek tervezve így más csővel vagy más gumival nem lehet őket használni.A hop-up gumik többféle anyagból is készülhetnek minél keményebb a gumi annál nagyobb fps el lehet használni és annál jobban pörgeti meg a bb-t.
Emellett fontos, hogy milyen anyagú kamrát is választunk mivel egy öntött műanyag kamra ronthat a fegyver kompresszióján míg egy cnc-vel kimart alumínium kamra hosszabb életű és jobban is tömíthet mint műanyag társai.

MADBULL KÉK 60 HOP-UP GUMI + LENYOMÓ - 1 DB (RH60)

3.200 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 0870

A kék 60" Madbull hopup gumi célja, hogy a maximális teljesítményt ki tudd hozni a fegyveredből. Anyaga és kialakításának köszönhetően kiváló a tömítettsége.

A Madbull hopup gumi javítja a lő képet és pozitívan befolyásolja a lőtávolságot. A 60-as keménységnek köszönhetően kisebb a súrlódás, így a BB nagyobb sebességvesztés nélkül tudja elhagyni a csövet.

Anyaga: Gumi

Keménység: 60

A termék 1 db hop-up gumit és 1 db lenyomót tartalmaz.

Garanciát csak az általunk beszerelt alkatrészekre tudunk vállalni!

(3)

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 08. 31.
Kedves Attila !

Igen AEG fegyverekkel kompatibilis !
|
2021. 08. 23.
Üdv. Szeretnék az ügyben érdeklődni hogy, Jg Ak47S fegyverbe CNC (Tornado) hop-up-pal kompatibilis e esetleg ?
|
2019. 10. 16.
480 fpsnél is tökéletes a lőkép, G&Gről váltottam eddig a lehető legjobb döntés volt