Leírás

Éles verzió:

GLOCK céget Gaston Glock mérnök alapította 1963-ban a Bécs melletti Deutsch-Wagramban. Fő profilja, műanyag, műanyagba ágyazott acél és acél szerkezetek gyártására. A cég gyorsan felismerte a különösen katonai célú termékek körében kívánatos műanyagba ágyazott acél szerkezetekben rejlő lehetőségeket, és rövidesen műanyag csattokat, géppuskahevedereket, gyakorló kézigránátokat, csatatőröket és kombinált ásószerszámot kezdett szállítani az osztrák hadsereg részére. Az 1980-as évek elején az osztrák hadsereg korszerű, megbízható, kis súlyu szolgálati pisztoly bevezetését tervezte, és több ausztriai és külföldi fegyvergyártól kért ajánlatot. A korábbi katonai beszállításait kiválóan teljesítő GLOCK Ges.m.b.H. is meghívást kapott a tenderre.
 

Ez egy új kihívást jelentett a cég számára, hiszen akkoriban egyáltalán nem gyártottak fegyvereket. Előnyt jelentett a cégnek, hogy nem kellet már meglévő típusokat módosítania. Glock úr egyéb szabadalmai mellett képes volt forradalmian új pisztolyt konstruálni. Műanyag tokkal és alkatrészekkel a GLOCK a versenytársaknál könnyebb, tehát viselhetőbb pisztolynak számított, és legnagyobb tárkapacitással rendelkezett. A pisztolynak nem volt külső biztosítója, kakasa, fesztelenítője vagy egyéb olyan eleme, amelyet a tüzelés előtt aktiválni kell. GLOCK úr és munkatársai minden versenytársénál gyorsabban aktiválható, kevesebb alkatrészből álló, és biztonságosabban kezelhető pisztolyt állított elő.

Ez az új konstrukció lehetővé tette, hogy a lövész a taktikai feladatokkal, és ne pedig a fegyveren elhelyezett biztosítók kezelésével (aktiválásával) legyen elfoglalva.

Összességében a pisztoly két rendszert egyesített: a revolverre jellemző az első GLOCK 17-es egyszerű kezelést, és az öntöltő pisztolyok nagyobb tárkapacitását, gyors újra tárazást. Ennek eredményeként született meg a biztonsági szerkezet (SAFE ACTION SYSTEM ). Az elsütő billentyű aktiválásával, háromlépcsős biztosító (billentyű-, ütőszeg- és ejtésbiztosító) automatikusan oldódik, majd az elsütő billentyű visszaengedésével újra reteszel. A prototípus konstrukciója jól működött, és mindössze négy további prototípust követően megkezdődött a GLOCK 17 (9X19 mm) sorozatgyártása. A fegyverből tesztpéldányokat küldtek az osztrák hadseregnek, majd miután minden tesztet sikeresen teljesített, a GLOCK nyerte a tendert! Röviddel ezután az osztrák hadsereg és rendőrség szolgálati fegyverként rendszeresítette a GLOCK 17 -t

Airsoft változat:

A Glock mint az éles fegyvernél, az airsoft változatban is a megbízhatóságáról híres. A KJW a KP-17-es sorozatát alumínium szánnal látta el, így a külső behatások sincsenek túl nagy hatással a pisztolyra. A tokozást erős polimerből készítették. Könnyű szánja miatt gáztakarékos, kb 3-4 tár lőhető el vele, természetesen ez függ az aktuális hőmérséklettől.

KJW KP-17 GLOCK CO2 GBB FEKETE

38.000 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Szállítás alatt
Gyártó:
Cikkszám: 1498
Tömeg 770g
Szín Fekete
Hosszúság 200mm
Anyag ABS,alumínium,acél
Tüzelési mód Egyes
Belső cső hossz 95mm
Tárkapacitás 20+1BB
Torkolati sebesség 340 fps
Torkolati energia 0,8 J
Szavatosság 3 hónap
Blowback Van
Termék kód 1498


CO tárral.

 

A KJW által gyártott KP-17 a Glock-17 airsoft másolata.Gyárilag CO2 tárral érkezik ezért ez az egyik legerősebb airsoft Glock ami kapható.Az ABS testének köszönhetően könnyű ez teszi ideális taktikai pisztollyá.

A feltüntetett ár nem tartalmazza az MKH kártya 5000ft-os díját.
(10)

Vélemények

5.00
10 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2018. 01. 09.
Kedves BlackPanther!

Ez a rendeléstől függ illetve attól hogy a megrendelt termék(ek) milyen mennyiségben érhetőek el és hogy mennyit rendeltél az adott termékből,de ez függhet az adott termék értékétől vagy méretétől is valamint attól is hogy előre utalással vagy utánvétellel rendelted e meg sok tényező befolyásolja hogy mennyi idő össze állítani és kiszállítatni a csomagot.Ha például fegyvert rendelsz akkor azt le is kell tesztelnünk mielőtt kiküldjük ,ha ruhát/táskát akkor pedig az épségét kell ellenőriznünk hogy biztos jól működő,a funkcióját kielégítő terméket kapj.
|
2018. 01. 09.
Engem az érdekelne kedves airsotplaza hogy egy rendelést meddig dolgoztok fel? 1 hétig egy hónapig másik (független) oldalon ha rendelek valamit általában 1-2 napon belül kapok információt hogy mi újság a rendelésemmel!
|
2017. 12. 03.
A mi nap vásároltam egy példányt nagyon jó darab.
Szép a kidolgozottság,a festés,a szán könnyen jár.
Fogásra is nagyon kenyelmes a blowback pedig kellően erős és élvezhető.
|
2017. 11. 16.
Kedves Jake!
Igen árulunk hozzá plusz CO2-es és green gázos tárat is.
|
2017. 11. 16.
Érdeklődni szeretnék hogy árultok hozzá plussz co s tarat?
|
2017. 11. 14.
Kedves Adam!
Igen,lehet választani hogy melyik tárral kéri a fegyvert.
|
2017. 11. 12.
Sziasztok! A fegyver CO-s, de ha vesz hozzá az ember egy green gas tárat (kapcsolódó termékeknél ott van), akkor lehet használni ezzel a hajtóanyaggal is? Köszi a választ!
|
2017. 09. 26.
Kedves Bence!

A test ABS-ből,a szán és a belső alkatrészek fémből készültek.
|
2017. 09. 26.
Üdvözletem!
Azt szeretném kérdezni,hogy a pisztoly szán milyen anyagból készült?
|
2017. 09. 26.
Üdvözletem!
Azt szeretném kérdezni,hogy a pisztoly szán milyen anyagból készült?