Leírás

A M.A.R.S. fegyverek az ICS legújabb szériája, ezek a fegyverek gyárilag vezérlő elektronikával vannak ellátva, ennek köszönhetően beállíthatjuk, hogy full auto/semi-auto/3 burst sorozatot lőjenek. Gyárilag aluminium 6,05 precíziós csővel vannak szerelve, illetve "split" (két darabból álló) gearbox van bennük, aminek köszönhetően egyszerű és gyors a karbantartásuk. Felül a szabvány 22mm-es szerelék sínnel vannak ellátva, így bármilyen optikát könnyen felszerelhetünk rá. Emelett a fegyver EBB-vel is rendelkezik így kicsit élethűbb a működése,de ez könnyen kiiktatható.

ICS CXP MARS KOMODO KÉT TÓNUSÚ TAN-FEKETE (IMD-300S3-1)

185.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 1118

Az ICS Komodo egy DMR fegyver, ami belső cső hosszának és belső 6,05 aluminium csövének köszönhetően gyári állapotában is pontos fegyver. A válltámasza állítható, és az akkumulátor helye a tube-ban van. A fegyver teste felül el van látva végig 22mm-es szerelék sínnel, amire bármilyen optika felszerelhető. A válltámasz 5 fokozatban állitható, és az irányzékok felnyithatóak.
 

Súly 3067 g
Szín fekete-tan
Hosszúság 840-935 mm
Anyag Acél, Alumínium,ABS
Tüzelési mód Egyes, Sorozat, Burst
Belső cső hossz 375 mm
Tárkapacitás 300 BB
Tár anyaga                ABS
Torkolati sebesség 394 fps
Torkolati energia 1,43 J
Akkumulátor a csomagban Nem
Gearbox V2
Csapágy típus 7mm
Szavatosság 3 hónap
Electric Blowback Igen
Lőszer (súly) 0.25, 0.28, 0.30

A feltüntetett ár nem tartalmazza az MKH kártya 5000ft-os díját.

Az összes fegyverünket átadás előtt egy tár (kb. 400BB) kilövésével teszteljük, hogy ne az átvétel után derüljön ki, hogy nem működik megfelelően a megvásárolt termék.
Fegyvereinkre 3 hónap szavatosságot vállalunk.

Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.