Leírás

A M.A.R.S. fegyverek az ICS legujabb szériája, ezek a fegyverek gyárilag vezérlő elektronikával vannak ellátva, ennek köszönhetően beállíthatjuk, hogy full auto/semi-auto/3 burst lőjenek.Gyárilag aluminium 6,05 precizios csővel vannak szerelve illetve "split" (két darabból álló) gearbox van bennük aminek köszönhetően egyszerű és gyors a karbantartásuk. Felül a szabvány 22mm-es szerelék sínnel vannak ellátva így bármilyen optikát könnyen felszerelhetünk rá.Emelett a fegyver EBB vel is rendelkezik így kicsit élethübb a müködése,de ez könnyen kiiktatható.

ICS CXP MARS DMR KÉT TÓNUSÚ - FEKETE-TAN - (IMD-303S3-1)

195.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 1101

Az ICS M.A.R.S egy DMR je szabadtéren a leg effektivebb.Belső csöve aluminiumból készült és 6,05 belső átmérővel rendelkezik ezért nagyobb a lőtávja mint a testvér fegyvereinek.Az ics ezt a fegyverét is belső vezérlő elektronikával látta el ennek köszönhetően a fegyver jobban személyre szabható.Az előagy cnc-zett aluminium és keymod rendszerű így a szerelék sínek szabadon variálhatóak rajta.Emelett a fegyver kapott egy speciális MTR válltámaszt ami vertikálisan és horizontálisan is állitható.

Súly 3145 g
Szín fekete
Hosszúság 980-1010 mm
Anyag Acél, Alumínium,ABS
Tüzelési mód Egyes, Sorozat
Belső cső hossz 458 mm
Tárkapacitás 300 BB
Tár anyaga                ABS
Torkolati sebesség 394 fps
Torkolati energia 1.43 J
Akkumulátor a csomagban Nem
Gearbox V2
Csapágy típus 7mm
Szavatosság 3 hónap
Electric Blowback Igen
Lőszer (súly) 0.25, 0.28, 0.30

A feltüntetett ár nem tartalmazza az MKH kártya 5000ft-os díját.

Az összes fegyverünket átadás előtt egy tár (kb. 400BB) kilövésével teszteljük, hogy ne az átvétel után derüljön ki, hogy nem működik megfelelően a megvásárolt termék.
Fegyvereinkre 3 hónap szavatosságot vállalunk.

Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.