Leírás

East Crane (E&C)-ről bővebben:

East Crane (HongKong) Ltd. egy professzionális fejlesztő és gyártó cég több mint 20 év tapasztalattal.
A növekvő hírnevével, sok éves tapasztalatával és egyre jobban fejlődő technológiájával egy új brand létrehozása mellett döntött a cég , ez az E&C. Az E&C filozófiája, hogy mindig a legmagasabb minőség elérése mellett törekszik a felhasználóbarát és élethű replika elkészítésére, kompromisszumoknak nincs helye.  Az éles karabélyról:

Az M4 gépkarabély az M16-oson alapuló (ami pedig az Eugene Stoner által tervezett, és az ArmaLite által gyártott AR—15-ön alapul) fegyvercsalád. Az M4-es az M16A2 gépkarabély könnyebb, rövidebb változata. 370 mm-es csöve a közelharc vívását segíti. Az M16-os fegyvercsalád tagjaként az 5,56×45 mm NATO vagy a .223 kaliberű lőszert tüzeli.

Sorozatlövés üzemmódban a fegyver 3 lövést ad le egymás után, hogy a lövészt ismét célzásra, ezáltal pontosabb lövésekre kényszerítse. Ez a megoldás nem minden esetben bizonyult praktikusnak, ezért az M4A1 verzióban az automata üzemmód ismét korlátlan lövést jelent. A karabélyra az M203- illetve az M320-as gránátvetőt rá lehet szerelni.

 

Legnagyobb számban az Egyesült Államok hadereje alkalmazza. Előbb vagy utóbb leváltja az M16-osokat a legtöbb egységnél. Az Individual Carbine pályázaton a nyertes gépkarabély az M4-est váltotta volna le. A pályázatot törölték, és úgy döntöttek, az M4-es továbbfejlesztett változatát rendszeresítik, az M4A1-est.


Az airsoft replikáról:


Fém testű M4 ideális CQB játékokra, a V2 gearboxnak köszönhetően széles körben elérhetőek hozzá tuning alkatrészek, így akár DMR-t is építhetünk belőle. Az akkumulátor helye a válltámaszban van,a fegyver gyárilag kis tamiya csatlakozóval érkezik. A szerelékeknek köszönhetően lámpát,optikát, és markolatokat lehet a fegyvere tenni. 

E&C MK18 MOD1 12" w/ QD gearbox v1.5 (EC-620) (SA-A20)

115.200 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 1950
Anyag Full Fém
Tömeg 2700 g
Hosszúság 770 mm - 850 mm
Belső cső hossz 363 mm
Tüzelési mód Egyes, Sorozat
Tár kapacitás 300 BB
Tár anyaga Acél
Torkolati sebesség 380 FPS
Torkolati energia 1.3 J
Akkumulátor a csomagban NEM
Gyors rugócsere IGEN (E&C 1.5v.)
Gearbox V2 
Csapágy típus Golyóscsapágy
Csapágy méret 8 mm
Szavatosság 3 Hónap
Lőszer 0.25 ; 0.28


A fegyverek gyors rugócserés változatok (1.5 gearbox version) , a rugó cseréjéhez csak a válltámaszt és a rugóvezetőt kell le- és kiszerelni.


A csomag nem tartalmaz a grippet, az akkumulátort illetve töltőt.

A feltüntetett ár nem tartalmazza az MKH kártya 6000ft-os díját.

Az összes fegyverünket átadás előtt egy tár (kb. 400BB) kilövésével teszteljük, hogy ne az átvétel után derüljön ki, hogy nem működik megfelelően a megvásárolt termék.
Fegyvereinkre 3 hónap szavatosságot vállalunk.

​​A fegyver megegyező külső és belső tulajdonságokkal bír mint a Specna-Arms SA-A20.

Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.