Leírás

Az éles fegyver története:
A G36 (Gewehr 36) egy 5,56 mm-es gépkarabély, melyet a német Heckler & Koch gyárt. A fegyvert a Német Fegyveres Erők 1997-ben rendszeresítették, a 7,62 mm-es G3 karabélyt váltották fel vele. A fegyvert számos más ország hadseregénél is rendszeresítették. A tűrőképessége egy AK–47-essel egyezik meg, és a pontossága egy M16-ost is felülmúl. A fegyver átlátszó műanyag tárral rendelkezik, így a katona könnyen meg tudja nézni hogy mennyi lőszer áll még a rendelkezésére, illetve lőszer vagy rugóelakadás esetén hamar tud tájékozódni a tárban lévő állapotokról.

Mindenható műanyag

A HK-nál az 1960-as évek közepe óta jelentős szerep jut a műanyagoknak. Kezdetben csak kisebb kiegészítőket (pl. válltámasz, markolat, előágy) gyártottak műanyagból, később a világon elsőként használták ugyanezt az anyagot fődarabok gyártásához. A század utolsó évtizedében kifejlesztett termékeknél (USP pisztoly, UMP és MP7 géppisztoly) még jobban erre a technológiára támaszkodtak. Az okok egyszerűek - könnyebb és legalább olyan tartós fegyvereket lehet előállítani, mint acélból, csak éppen olcsóbban.

A G36 esetében már eljutottunk odáig, hogy sokkal könnyebb azt felsorolni, mi nem készült műanyagból. Ez pedig mindössze a cső, a gázdugattyú, a helyretolószerkezet, a zár, az elsütőszerkezet egyes részei, a tokba ágyazott acélbetétek, néhány keresztcsap és rugó. Az így kapott eszközt ugyan nem lehet nyugodt lélekkel egy harckocsi lánctalpai alá vetni, mint némelyik forgácsolt tokkal készült Kalasnyikovot, és husángnak sem igazán alkalmas, de ezek a felhasználási módok manapság már kevéssé jellemzőek. Cserébe a fegyver nagy része tökéletesen korrózióálló (jobb híján akár vízzel is nyugodtan pucolható), rugalmasabb, és jól tűri a rendeltetésszerű megpróbáltatásokat. A tok anyaga karbonszálakkal megerősített poliamid, a cső belül keménykrómozott, kívül pedig ellenálló oxidréteggel ellátott krómacélból készül. Az összes többi fémalkatrész hasonló felületkezeléssel van ellátva.

BOYI G36 gyorsrugócserés (G-001)

42.000 Ft
Menny.:
Elérhetőség: Szállítás alatt
Gyártó:
Cikkszám: 0051
Súly 2620 g
Szín Fekete
Hosszúság 720 mm / 500mm
Anyag Alumínium, ABS
Tüzelési mód Egyes, Sorozat
Belső cső hossz 260 mm
Tárkapacitás 470 BB, hi-cap
Tár anyaga ABS
Torkolati sebesség 340-360 fps
Torkolati energia 1,2 J
Akkumulátor a csomagban Igen
Akkumulátor feszültség 8,4 - 9,6V
Akkumulátor tárolókapacitás 1200 mAh
Akkumulátor típus Kis Tamiya, NiMH
Gearbox V3, Gyors rugócserés
Csapágy típus 8mm Acél golyóscsapágy
Szavatosság 3 Hónap
Blowback Nem
Lőszer (súly) .25 g

Az akkumulátort és az akkumulátortöltőt a gyártó ingyenes eszközként helyezi el az AEG első használatához. 
Ez nem jelenti azt, hogy az akkumulátorok nem működnek, de semmiféle garancia vagy támogatás nem vonatkozik rájuk.

A feltüntetett ár nem tartalmazza az MKH kártya 5000ft-os díját.

Az összes fegyverünket átadás előtt egy tár (kb. 400BB) kilövésével teszteljük, hogy ne az átvétel után derüljön ki, hogy nem működik megfelelően a megvásárolt termék.
Fegyvereinkre 3 hónap szavatosságot vállalunk.

(11)

Vélemények

5.00
11 értékelés
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2019. 07. 30.
Kedves Csaba !

A fegyver behajtott válltámasszal 500mm hosszú.
|
2019. 07. 29.
Tisztelt Airsoftplaza!
Az lenne a kérdésem, hogyha a váll támasz be van hajtva. Akkor mekkora a pontos mérete a fegyvernek?
|
2018. 10. 31.
Kedves Molnár László !

Személyes átvételes megrendelés esetén, a honlapon található bármelyik fegyver megtekinthető üzletünkben (rendelés nem kötelez vásárlásra), ezt kollégáink fogják neked telefonon jelezni, amint a fegyver megérkezett az üzletbe raktárunkból.

|
2018. 10. 30.
Tisztelt Airsoftpláza!

Ez a fegyver jelenleg megvásárolható az üzletben?
|
2018. 08. 08.
Kedves László!

A fegyverhez jár egy gyári töltő és egy gyári aksi valamint egy db gyári highcap tár.
|
2018. 08. 08.
Tisztelt Airsoftpláza!
A tartozék nincs feltüntetve vagy legalábbis én nem látom.Töltő is jár hozzá?Az akksi gondolom benne van.
|
2017. 12. 25.
Kedves airsoft pláza, az lenne a kérdésem hogy amit lehet kapni nálatok holosight ot azt fel e lehet szerelni erre a fegyverre? A választ előre is köszönöm.
|
2017. 08. 20.
Csak hogy segítsek másoknak leírom eddigi tapasztalataim, a fegyverrel. Kb. fél éve vettem itt, 5 pálya után
működési hiba eddig nem volt, amit azonnal érdemes megcsinálni az a retesz szimuláció kiiktatása. Youtubon fent van, semmi extra képesség nem kell hozzá, valamiért nagyon ritkán Single módban ravasz megszurulást okozott. Csak persze pont akkor mikor kellett volna. Müanyagok rendben vannak, masszív, nem recseg nem ropog. Hop up kamra átlátszó (nagyon jó ötlet) alap ugyan de tökéletesen működik, gumi még bírja. Persze kell hozzá azonnal egy Lipo, az itt forgalamzott 1,8Ah egész nap kitart benne, és ekkor még a gyári ott van tartaléknak. Csata után nagyon gyorsan és egyszerün szétszethető, takarítás céljából, brezonok acélok és biztosítós rugóval ellátottak, tehát maguktól nem fognak kiesni. Gearboxról nem tudok nyilatkozni, szét szedni takarítás céljából nem merem, megnéztem a neten de nekem túl komplex, de nem is kellett. Rugócsere egyszerű lenne, de nekem elég, így is 370 fps megvan, és ekkor a dugó, rugó, rugómegvezető rész már takarítható is ha kell. Az ára miatt nagyon féltem mennyire lesz rosszab minőségi mint az 50-60e-es társai, de azt tudom mondani hogy minden rendben van és már be is rendezkedtem mindennel ami ehez a fegyverhez kell, magyarán hosszú távon számítok erre a fegyeverre.
Sok sikert kívánok a vásárlásához és használatához.
|
2017. 02. 09.
Kedves Csupaszpaci!

Az alábbi távcsövet tudnám ajánlani hozzá: http://www.airsoftplaza.hu/tavcso_3_9x40_869
|
2017. 02. 06.
Kedves airsoftplaza!Az lenne a kérdésem, hogy milyen távcsövet tudtok ajánlani a fegyverhez?Előre is köszi!
|
2016. 11. 27.
Az lenne a kérdésem hogy az egész fegyver műanyag (persze kivéve a gearbox). Meg az hogy milyen minőségű az a műanyag ?