Leírás

A hop-up rendszer adja az Airsoft fegyverek pontosságát és lő távját. A hop-up kamrában helyezkedik el a gumi a cső végén,a gumi belsőfelületén található "dudor" az amit a kamrában lévő lenyomó nyom le és ez adja ki a lenyomó képet.Minél jobb egy gumi lenyomó képe annál szebb (pontosabb) a lő kép, illetve annál pontosabb a fegyver. (A pontosságra a cső van még nagy hatással). Különböző gumik léteznek különböző rendszerekhez ilyen például a vsr, sima AEG, vagy a támogató fegyverek hop-up gumijai és ezeken belül találhatunk más lenyomó profillal rendelkező gumikat amikkel nagyobb pontosságot vagy akár nagyobb lő távot is elérhetünk. Vannak egyes gumi gyártók amik a gumijukhoz külön csövet gyártanak külön lenyomóval. Ezek csak ezekkel használhatóak ilyen például a Slong, itt a cső és a gumi egymáshoz lettek tervezve így más csővel vagy más gumival nem lehet őket használni.A hop-up gumik többféle anyagból is készülhetnek minél keményebb a gumi annál nagyobb fps el lehet használni és annál jobban pörgeti meg a bb-t.
Emellett fontos, hogy milyen anyagú kamrát is választunk mivel egy öntött műanyag kamra ronthat a fegyver kompresszióján míg egy cnc-vel kimart alumínium kamra hosszabb életű és jobban is tömíthet mint műanyag társai.

AIMTOP 70 AEG HOP-UP GUMI - FEHÉR - 1DB

1.700 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 0857

A fehér Aimtop 70" hop-up gumi célja, hogy a maximális teljesítményt ki tudd hozni a fegyveredből. Anyaga és kialakításának köszönhetően kiváló a tömítettsége.

Garanciát csak az általunk beszerelt alkatrészekre tudunk vállalni!

Gyártó ajánlása szerint M120-tól M150-ig (350~490 FPS).

(4)

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2022. 03. 29.
Kedves Péter!
Természetesen Kompatibilis!
|
2022. 03. 29.
Cyma g36c-vel kompatibilis?
|
2021. 03. 30.
A gyári kamrával nem kompatibilis.
|
2021. 03. 27.
Ez kompatibilis MB-01-hez (WELL)?