Leírás

A hop-up rendszer adja az Airsoft fegyverek pontosságát és lő távját. A hop-up kamrában helyezkedik el a gumi a cső végén,a gumi belsőfelületén található "dudor" az amit a kamrában lévő lenyomó nyom le és ez adja ki a lenyomó képet.Minél jobb egy gumi lenyomó képe annál szebb (pontosabb) a lő kép, illetve annál pontosabb a fegyver. (A pontosságra a cső van még nagy hatással). Különböző gumik léteznek különböző rendszerekhez ilyen például a vsr, sima AEG, vagy a támogató fegyverek hop-up gumijai és ezeken belül találhatunk más lenyomó profillal rendelkező gumikat amikkel nagyobb pontosságot vagy akár nagyobb lő távot is elérhetünk. Vannak egyes gumi gyártók amik a gumijukhoz külön csövet gyártanak külön lenyomóval. Ezek csak ezekkel használhatóak ilyen például a Slong, itt a cső és a gumi egymáshoz lettek tervezve így más csővel vagy más gumival nem lehet őket használni.A hop-up gumik többféle anyagból is készülhetnek minél keményebb a gumi annál nagyobb fps el lehet használni és annál jobban pörgeti meg a bb-t.
Emellett fontos, hogy milyen anyagú kamrát is választunk mivel egy öntött műanyag kamra ronthat a fegyver kompresszióján míg egy cnc-vel kimart alumínium kamra hosszabb életű és jobban is tömíthet mint műanyag társai.

AIMTOP 65 AEG HOP-UP GUMI - ZÖLD - 1DB

2.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 0856

A zöld Aimtop 65" hop-up gumi célja, hogy a maximális teljesítményt ki tudd hozni a fegyveredből. Anyaga és kialakításának köszönhetően kiváló a tömítettsége. 

Garanciát csak az általunk beszerelt alkatrészekre tudunk vállalni!

Gyártó ajánlása szerint M90-től M120-ig (250~390 FPS).

(2)

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 04. 10.
Kedves Ádám!

Ez a gumi nem kompatibilis az általad említett replikával.
Ez a gumit ajánljuk:
https://www.airsoftplaza.hu/madbull_vsr_10_hop_up_gumi_769?keyword=madbul
|
2021. 04. 09.
Elnézést de ez a hop up gumi kompatibilis egy WE M92 essel?