Termékek Menü

MADBULL SHARK 60 Hopup gumi (SAH) - 2 db

Leírás

A hop-up rendszer adja az Airsoft fegyverek pontosságát és lő távját. A hop-up kamrában helyezkedik el a gumi a cső végén,a gumi belsőfelületén található "dudor" az amit a kamrában lévő lenyomó nyom le és ez adja ki a lenyomó képet.Minél jobb egy gumi lenyomó képe annál szebb (pontosabb) a lő kép, illetve annál pontosabb a fegyver. (A pontosságra a cső van még nagy hatással). Különböző gumik léteznek különböző rendszerekhez ilyen például a vsr, sima AEG, vagy a támogató fegyverek hop-up gumijai és ezeken belül találhatunk más lenyomó profillal rendelkező gumikat amikkel nagyobb pontosságot vagy akár nagyobb lő távot is elérhetünk. Vannak egyes gumi gyártók amik a gumijukhoz külön csövet gyártanak külön lenyomóval. Ezek csak ezekkel használhatóak ilyen például a Slong, itt a cső és a gumi egymáshoz lettek tervezve így más csővel vagy más gumival nem lehet őket használni.A hop-up gumik többféle anyagból is készülhetnek minél keményebb a gumi annál nagyobb fps el lehet használni és annál jobban pörgeti meg a bb-t.
Emellett fontos, hogy milyen anyagú kamrát is választunk mivel egy öntött műanyag kamra ronthat a fegyver kompresszióján míg egy cnc-vel kimart alumínium kamra hosszabb életű és jobban is tömíthet mint műanyag társai.
Ár:
4.000 Ft
Elérhetőség: Szállítás alatt
Gyártó:
Cikkszám: 0872

A MADBULL SHARK 60 hop-up gumi célja, hogy a maximális teljesítményt ki tudd hozni a fegyveredből. Anyaga és kialakításának köszönhetően, kiváló a tömítettsége.

A MADBULL hop-up gumi javítja a lőképet, és pozitívan befolyásolja a lőtávolságot. A 60-as keménységnek köszönhetően kisebb a súrlódás, így a BB nagyobb sebességvesztés nélkül tudja elhagyni a csövet.

Anyaga: Gumi / Szilikon

Keménység: 60

Garanciát csak az általunk beszerelt alkatrészekre tudunk vállalni!
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 05.
Kedves Mátyás !

A gumi anyaga a különbség , a fehér szilikon míg a fekete gumi . A fehér puhább, így azt télre ajánljuk. Az általad említett fpshez a fekete gumi használatát ajánljuk .

Üdv,
Airsoftpláza
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 05.
Hello. A kepen lathato hopup gumik kozt mi a kulonbseg?. Csak mert latom hogy van egy fekete mrg egy feher.. milyen kemenysegu a gumi ? Illetve hasznalhato e kb 520fpshez?