MADBULL 60 Hopup gumi 1 Db (RB60)*

Katt rá a felnagyításhoz

Leírás

​A hop up rendszer adja az airsoft fegyverek pontosságát és lőtávját.A hop up kamrában helyezkedik el a gumi a cső végén,a gumi belsőfelületén található "dudor" az amit a kamrában lévő lenyomó nyom le és ez adja ki a lenyomó képet.Minél jobb egy gumi lenyomó képe annál szebb(pontosabb) a lőkép illetve annál pontosabb a fegyver.(A pontosságra továbbá a cső van még nagy hatással).Különböző gumik léteznek különböző rendszerekhez ilyen például a vsr sima aeg vagy a támogató fegyverek hop up gumijai és ezeken belül találhatunk más lenyomó profillal rendelkező gumikat amikkel nagyobb pontosságot vagy akár nagyobb lő távot is érhetünk el.Vannak egyes gumi gyártok amik a gumijukhoz külön csövet gyártanak külön lenyomóval ezek csak ezekkel használhatóak ilyen például a slong itt a cső és a gumi egymáshoz lettek tervezve igy más csővel vagy más gumival nem lehet őket használni.A hop up gumik több féle anyagból is készülhetnek minél keményebb a gumi annál erősebb fps el lehet használni és annál jobban pörgeti meg a bb-t.
Emellett fontos hogy milyen anyagú kamrát is választunk mivel egy öntött műanyag kamra ronthat a fegyver kompresszióján míg egy cnc vel kimart alumínium kamra hosszabb életű és jobban is tömíthet mint műanyag társai.
Ár:
2.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

A kék 60" Madbull hopup gumi célja, hogy a maximális teljesítményt ki tudd hozni a fegyveredből. Anyaga és kialakításának köszönhetően kiváló a tömítettsége.

A Madbull hopup gumi javítja a lő képet és pozitívan befolyásolja a lőtávolságot. A 60-as keménységnek köszönhetően kisebb a súrlódás, így a BB nagyobb sebességvesztés nélkül tudja elhagyni a csövet.

Anyaga: Gumi

Keménység: 60

 

 

 

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Airsoft szervíz

A fegyveredet futárral is elküldheted nekünk.

Gyártók