Termékek Menü

KJW KP-13 GLOCK CO2 GBB SZÜRKE

Leírás

Éles verzió:

GLOCK céget Gaston Glock mérnök alapította 1963-ban a Bécs melletti Deutsch-Wagramban. Fő profilja, műanyag, műanyagba ágyazott acél és acél szerkezetek gyártására. A cég gyorsan felismerte a különösen katonai célú termékek körében kívánatos műanyagba ágyazott acél szerkezetekben rejlő lehetőségeket, és rövidesen műanyag csattokat, géppuskahevedereket, gyakorló kézigránátokat, csatatőröket és kombinált ásószerszámot kezdett szállítani az osztrák hadsereg részére. Az 1980-as évek elején az osztrák hadsereg korszerű, megbízható, kis súlyu szolgálati pisztoly bevezetését tervezte, és több ausztriai és külföldi fegyvergyártól kért ajánlatot. A korábbi katonai beszállításait kiválóan teljesítő GLOCK Ges.m.b.H. is meghívást kapott a tenderre.
 

Ez egy új kihívást jelentett a cég számára, hiszen akkoriban egyáltalán nem gyártottak fegyvereket. Előnyt jelentett a cégnek, hogy nem kellet már meglévő típusokat módosítania. Glock úr egyéb szabadalmai mellett képes volt forradalmian új pisztolyt konstruálni. Műanyag tokkal és alkatrészekkel a GLOCK a versenytársaknál könnyebb, tehát viselhetőbb pisztolynak számított, és legnagyobb tárkapacitással rendelkezett. A pisztolynak nem volt külső biztosítója, kakasa, fesztelenítője vagy egyéb olyan eleme, amelyet a tüzelés előtt aktiválni kell. GLOCK úr és munkatársai minden versenytársénál gyorsabban aktiválható, kevesebb alkatrészből álló, és biztonságosabban kezelhető pisztolyt állított elő.

Ez az új konstrukció lehetővé tette, hogy a lövész a taktikai feladatokkal, és ne pedig a fegyveren elhelyezett biztosítók kezelésével (aktiválásával) legyen elfoglalva.

Összességében a pisztoly két rendszert egyesített: a revolverre jellemző az első GLOCK 17-es egyszerű kezelést, és az öntöltő pisztolyok nagyobb tárkapacitását, gyors újra tárazást. Ennek eredményeként született meg a biztonsági szerkezet (SAFE ACTION SYSTEM ). Az elsütő billentyű aktiválásával, háromlépcsős biztosító (billentyű-, ütőszeg- és ejtésbiztosító) automatikusan oldódik, majd az elsütő billentyű visszaengedésével újra reteszel. A prototípus konstrukciója jól működött, és mindössze négy további prototípust követően megkezdődött a GLOCK 17 (9X19 mm) sorozatgyártása. A fegyverből tesztpéldányokat küldtek az osztrák hadseregnek, majd miután minden tesztet sikeresen teljesített, a GLOCK nyerte a tendert! Röviddel ezután az osztrák hadsereg és rendőrség szolgálati fegyverként rendszeresítette a GLOCK 17 -t

Airsoft változat:

A Glock mint az éles fegyvernél, az airsoft változatban is a megbízhatóságáról híres. A KJW a KP-13-as sorozatát alumínium szánnal látta el, így a külső behatások sincsenek túl nagy hatással a pisztolyra. A tokozást erős polimerből készítették. Könnyű szánja miatt gáztakarékos, kb 3-4 tár lőhető el vele, természetesen ez függ az aktuális hőmérséklettől.

Ár:
36.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Tömeg 770g
Szín Szürke
Hosszúság 200mm
Anyag ABS,alumínium,acél
Tüzelési mód Egyes
Belső cső hossz 95mm
Tárkapacitás 20+1BB
Torkolati sebesség 300 fps
Torkolati energia 0,8 J
Szavatosság 3 hónap
Blowback Van
Termék kód 1486


CO tárral.

A feltüntetett ár nem tartalmazza az MKH kártya 5000ft-os díját.

 

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (6)

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 06.
Kedves Tamás Gergő !

Az alábbi fegyver GreenGas-os tárral is működik amelynek linkje:
http://www.airsoftplaza.hu/kjw_kp-03_green_gaz_tar_2312?keyword=KP%2013%20green

A hozzá tartozó kiváló minőségű PROTECH Green Gas-ok listáját itt találod:
http://www.airsoftplaza.hu/index.php?route=product/list&keyword=protech%20green&description=0

Üdv,
AP
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 05.
milyen gázt jó ehez a fegyverhez linket kaphatnék?
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 05.
Kedves Gergő !

Az általad említett patronokkal is működik a fegyver (12g) , de nekünk van egy kedvezőbb ajánlatunk patronokra:
http://www.airsoftplaza.hu/airsoft_ghk_12g_co2_patron_1db_co2_gas?keyword=co2%20patron

Üdv,
Airsoftpláza
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 05.
http://www.combat-zone.hu/swiss_arms_co2_patron_12_g_2481#review_form ez a patron jó ehez a fegyverhez?
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 11.
Kedves zozko!

Igen blowback-es a fegyver.

Üdv AirsoftPláza
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 10.
ez a fegyver blowbackos