Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek 

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
-    A  nyugta vagy számla egy példánya

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

Garancia:
Nem vállalunk garanciát Airsoft fegyverekre és azok akkumulátoraira és töltőire. Az airsoft fegyverek és alkatrészek nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek, a 151/2003. (IX. 22.) Korm. Rendelet alapján. Ebből kifolyólag nem vagyunk kötelesek jótállást (köznapi nyelven garanciát) vállalni rájuk. Ez nem jelenti azt, hogy semmilyen felelősség nem terhel minket a termékkel kapcsolatban! Az 1959 évi IV tv. (Polgári Törvénykönyv) az irányadó jogszabály ebben az esetben, aminek a szavatosságra vonatkozó paragrafusai kimondják, hogy minden eladott termékre, (azokra is amikre nincs jótállás) kötelező szavatosságot vállalni.

Szavatosság:
A szavatossággal az eladó felelősséget vállal azért, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni. A vevőnek érdemes alaposan megvizsgálni, ellenőrizni a terméket, mert amennyiben a vásárlás időpontjában ismerte vagy ismernie kellett a hibát, vagy a hiba a vevő által adott anyag hibájára vezethető vissza, akkor szavatossági igénnyel nem léphet fel. Egy termék akkor minősül hibásnak, ha a vásárlás időpontjában nem felel meg a jogszabályban előírt tulajdonságoknak, nem rendelkezik az azonos fajtájú termékekre jellemző minőséggel, alkalmatlan ugyanazokra a célokra, melyre azonos fajtájú terméket rendszerint használnak, nem rendelkezik a termék leírásában, illetve mintában szereplő tulajdonságokkal, vagy nem lehet arra a célra használni, amit a vevő elképzelt, és amivel a forgalmazó is egyetértett. Szavatosságot nem vállalunk airsoft fegyverekre, akkumulátorokra és töltőkre amennyiben bármilyen külső-belső szerkezeti elemén nem rendeltetésszerű használatból eredő elváltozás figyelhető meg (törés, repedés, stb.).

Cégünk az érvényes jogszabályoknak megfelelően garanciával értékesíti termékeit a csomagoláson, vagy külön lapon, valamint a honlapunkon feltüntetett határidővel. Termékeinkre 3-12 hónap garanciát vállalunk, ez minden egyes terméknél külön van feltüntetve. Sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető. A hibás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre elküldeni, a hibajelenség megállapítása után a terméket javítjuk, vagy amennyiben nem javítható, a garanciális időn belül cseréljük és postázzuk a megadott címre.

Airsoft szervíz

A fegyveredet futárral is elküldheted nekünk.

Gyártók