ELEMENT M4 Hop up kamra (IN0804)

Katt rá a felnagyításhoz

Leírás

A hop-up rendszer adja az Airsoft fegyverek pontosságát és lő távját. A hop-up kamrában helyezkedik el a gumi a cső végén,a gumi belsőfelületén található "dudor" az amit a kamrában lévő lenyomó nyom le és ez adja ki a lenyomó képet.Minél jobb egy gumi lenyomó képe annál szebb (pontosabb) a lő kép, illetve annál pontosabb a fegyver. (A pontosságra a cső van még nagy hatással). Különböző gumik léteznek különböző rendszerekhez ilyen például a vsr, sima AEG, vagy a támogató fegyverek hop-up gumijai és ezeken belül találhatunk más lenyomó profillal rendelkező gumikat amikkel nagyobb pontosságot vagy akár nagyobb lő távot is elérhetünk. Vannak egyes gumi gyártók amik a gumijukhoz külön csövet gyártanak külön lenyomóval. Ezek csak ezekkel használhatóak ilyen például a Slong, itt a cső és a gumi egymáshoz lettek tervezve így más csővel vagy más gumival nem lehet őket használni.A hop-up gumik többféle anyagból is készülhetnek minél keményebb a gumi annál nagyobb fps el lehet használni és annál jobban pörgeti meg a bb-t.
Emellett fontos, hogy milyen anyagú kamrát is választunk mivel egy öntött műanyag kamra ronthat a fegyver kompresszióján míg egy cnc-vel kimart alumínium kamra hosszabb életű és jobban is tömíthet mint műanyag társai.
Ár:
3.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

ELEMENT M4 Hop-up kamra
- anyaga: műanyag

Garanciát csak az általunk beszerelt alkatrészekre tudunk vállalni!

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 19.

Kedves Gergő!

A kamrához a kínálatunkban is megtalálható kék Madbull hopup gumit tudom ajánlani egy Element H lenyomóval együtt. A cső ami neked van az tökéletes lesz ezekhez az alkatrészekhez!

Üdv AirsoftPláza.
| 4 / 5 csillag!
2019. 03. 19.

Kedves Eladó!

Szeretnék érdeklődni, hogy a fenti Element kamrához milyen hopup gumit és csövet ajánlana.

G&G zöld gumival és Madbull 6.03-as csővel próbálkoztam, de a BB szorult a rendszerben. Más hopup gumival működött, azonban az "alap" hopup lenyomó hatást a kamra lenyomó szerkezete (feltehetően a hopup nub) miatt soknak érzem, így ha kicsit is állítok a hopup-on felfelé, akkor gyakorlatilag szorul a BB a kamrában.

Válaszát előre is megköszönöm!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Airsoft szervíz

A fegyveredet futárral is elküldheted nekünk.

Gyártók