BB King BIO 0.20g polírozott BB (5000db)*

Katt rá a felnagyításhoz

Leírás

Az airsoft fegyverek lég fegyverek és 6 vagy 8mm műanyag vagy keményítőből préselt gömb alakú lövedéket lönek ki(ezt hívjuk "BB" nek).A 6mm az elterjedtebb és csak ezt engedik használni játékokon is.A BB készülhetnek műanyagból(a nehezebbekhez fém port kevernek) keményítőből (ez a "bio" vagyis lebomló BB) vagy foszforeszkáló anyagból(ez a tracer) mindegyik több súlyban és kiszerelésben érhető el.Gázos fegyverekbe nem javasolunk bio BB-t mivel ezek könyebben törnek illetve olyan helyre sem javasoljuk ahol rácsos maszkban játszanak az emberek mivel a rácson is könyebben törik meg.A tracer BB-k csak akkor világitanak ha azt egy UV leddel megvilágítjuk(feltöltjük) ehhez lehet kapni traceres hangtompítókat vagy lehet traceresíteni a legtöbb hop up kamrát is.
A BB súlya hatással van a szórás képre és a lötávra is mivel nehezebb bb-nek nagyobb a mozgási energiája viszont kisebb a lötávja de pl a túl könnyű bb-nek is kicsi a lötávja viszont gyorsabban hallad.A lötáv emelet nagyban függ az FPS-től és a hop up rendszertől illetve a csőtől. 
Ár:
3.000 Ft
Gyártó:
anyag keményítő
szín fehér
súly 0,20g
csomag mérete/kiszerelés 5000db/1kg

Polírozott biológiailag lebomló BB, leginkább alap csövekhez ajánljuk vagy gránátvetőkbe.
Átlagos értékelés: 1 / 5 csillag!
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-09-26

Vélemények

| 1 / 5 csillag!
2018. 05. 22.

"Duplán polírozott", bár a minőségellenőrzést abszolút nem ismeri a gyártó. 2 csomaggal vettünk, 4 replikába is került, és mindegyiknél adagolási hibával küzdöttünk. Volt ami a tárba ragadt bele, volt ami a hopkamrába akadt be és csak sokadjára lőtte ki. Volt amikor 10 üres lövésre volt egy BB. Lényegében az egész csapat "élvezte a játékot". A két csomagból kiszedtünk jópár darabot a fele deformálódott, sérült a felülete, a mérete nem megfelelő. Ezért a pénzért lehet normálisabb BB-t is venni, aminek van minősége. Maximum gránátba merem ajánlani a csapatom nevében.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Airsoft szervíz

A fegyveredet futárral is elküldheted nekünk.

Gyártók