Termékek Menü

AIRSOFTPRO M4 MBLOCK CNC HOP-UP KAMRA (4033)

Ár:
12.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 2008
Anyag CNC Alumínium
Szín Piros-Fekete

Garanciát csak az általunk beszerelt alkatrészekre tudunk vállalni!

A szett tartalmazza a Airsoftpro delta ring kulcsot.

A főbb jellemzők a következők:

Ez egy valódi megoldás, amely egyesíti a Hopup kamra funkcióját és a gearbox fixet: MBLOCK. A teljes egység alumíniumötvözetből készült, eloxált kivitelben. Ez nem egy újra brandelt termél. Akmarát Csehországban gyártották precíziós CNC gépekkel.

A gearbox törés az egyik legsúlyosabb hiba. Számos tényező okozza: üres lövés BB-k nélkül, rosszul lezárt fegyver, hibás alkatrész, rendkívül magas ROF, nagyon erős rugó és végül alacsony hőmérsékleten történő lövöldözés. Ezeknek a hibáknak az előfordulása növekszik a tuning alkatrészek miatt.

Az AirsoftPro M4 MBLOCK hopup kamra célja, hogy csökkentse a gearbox törésének kockázatát, vagy minimalizálja ennek a végzetes hibának a következményeit. Úgy tervezték, hogy kitöltse a gearbox és a külső cső közötti helyet. A rezgéseket továbbítják a kamrába, majd a gumitömítést és a külső csőbe.

Meg kell lazítani a külső csövet a kamra behelyezéséhez. Helyezze be a kamrát, majd rögzítse a külső csövet. Ha rendeltetés szerűen van összeszerelve, a kamra tökéletesen illeszkedik.

A HopUp-ot a vörös fémgyűrűvel lehet állítani. Majdnem 360 fokkal el tud forogni, így a nyomásszabályozás nagyon érzékeny és precíz. A csomag tartalmaz egy jó minőségű AimTop 50 hop-up gumit, de természetesen a felhasználó használhatja gyári vagy bármely általa kedvelt hopup gumit.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!