SHS 15 fogas dugattyú, dugattyúfejjel (TT0081)*

Katt rá a felnagyításhoz

Leírás

Az airsoft fegyverek dugattyúinak feladata hogy a dugattyú fej segítségével levegőt sűrítsen a hengerben amivel a fegyver ki tudja lőni a bb-t.A dugattyúknak több fajtája is van 14/15 fogas az alap fegyverekbe való míg a 19 fogas dugattyúk a hosszú gearboxos fegyverekbe valók mint pl az SR-25 vagy az aeg dragunovok,a fél fogas dugattyúk 32:1 áttétel használhatóak mivel más dugattyú nem tudna visszacsúszni ennél az áttételezésnél.A dugattyúk készülhetnek műanyagból vagy alumíniumból a cél az hogy mimnél könnyebb legyen és minél nagyobb erőhatás bírjon ki.Egy gyengébb(350fps alatti) fegyvernél elég ha műanyagból készül és acél fogas dugattyút használunk mint például egy DMR nél aminél érdemesebb cnc vel készült alumínium dugattyút beépíteni mivel ott nagyobb erőhatásoknak van kitéve ez az alkatrész.Fontos hogy teljesen fél fogas dugattyút használjunk(vagy edzett acél fogasat esetleg megerősített) mivel a dugattyú a fogainál van a legjobban kitéve kopásnak.
A (spring) mesterlövész puskák más méretű dugattyúkat használnak itt is léteznek különböző rendszerek(l96,vsr) ezek szabvány méretekkel dolgoznak viszont egyes méretek gyártónként változnak a rugóknál például.Ezekből is létezik sok különböző anyagú (műanyag,alumínium) és ezeknél ajánlott a gyári mihamarabbi lecserélése.
Ár:
5.500 Ft
Gyártó:

15 fogas dugattyú. A fogasléc anyaga acél. A dugattyú teste pedig polikarbonát.Tökéletes a nagy igénybevétlű, erős tuningokhoz

.M130-as rugótól ajáljuk

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-01-15
További képek

Vélemények

| 0 / 5 csillag!
2018. 03. 28.

Üdv.

A kérdésem az lenne, hogy M110-es rugóhoz is jó? (AK replika)
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 18.

Szia nemreg szereztem egy cm028 at. Ez a dugattyu kompatibilis hozza ?
| 0 / 5 csillag!
2017. 02. 16.

Kedves Gábor!

A fenti dugattyú+fej elektromos fegyverbe való. Az általad említett replikába remélhetőleg 1 hónapon belül érkezik tuningszettünk
| 0 / 5 csillag!
2017. 02. 16.

Ez a termék jó mesterlővész fegyverbe?? Ha nem, tudnának ajánlani valamilyet ami jó?? Well mb 08 a - hoz!! Válaszukat előre is köszönöm!! Vagy akár egy tuning szetett!! Köszönöm!!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Airsoft szervíz

A fegyveredet futárral is elküldheted nekünk.

Gyártók