SHS 15 félfogazású dugattyú (TT0038)

Katt rá a felnagyításhoz

Leírás

Az airsoft fegyverek dugattyúinak feladata hogy a dugattyú fej segítségével levegőt sűrítsen a hengerben amivel a fegyver ki tudja lőni a bb-t.A dugattyúknak több fajtája is van 14/15 fogas az alap fegyverekbe való míg a 19 fogas dugattyúk a hosszú gearboxos fegyverekbe valók mint pl az SR-25 vagy az aeg dragunovok,a fél fogas dugattyúk 32:1 áttétel használhatóak mivel más dugattyú nem tudna visszacsúszni ennél az áttételezésnél.A dugattyúk készülhetnek műanyagból vagy alumíniumból a cél az hogy mimnél könnyebb legyen és minél nagyobb erőhatás bírjon ki.Egy gyengébb(350fps alatti) fegyvernél elég ha műanyagból készül és acél fogas dugattyút használunk mint például egy DMR nél aminél érdemesebb cnc vel készült alumínium dugattyút beépíteni mivel ott nagyobb erőhatásoknak van kitéve ez az alkatrész.Fontos hogy teljesen fél fogas dugattyút használjunk(vagy edzett acél fogasat esetleg megerősített) mivel a dugattyú a fogainál van a legjobban kitéve kopásnak.
A (spring) mesterlövész puskák más méretű dugattyúkat használnak itt is léteznek különböző rendszerek(l96,vsr) ezek szabvány méretekkel dolgoznak viszont egyes méretek gyártónként változnak a rugóknál például.Ezekből is létezik sok különböző anyagú (műanyag,alumínium) és ezeknél ajánlott a gyári mihamarabbi lecserélése.
Ár:
3.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

15 félfogas dugattyú. A fogasléc anyaga acél. A dugattyú teste pedig polikarbonát. Nagyobb igénybevételre, erősebb fegyverekhez is ajánljuk.

M130-as rugótól ajánljuk.

Garanciát csak az általunk beszerelt alkatrészekre tudunk vállalni!

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
További képek

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2014. 10. 11.

Tökéletes választás a gyári dugattyú helyett, hiszen sokkal tatósabb, és megbízhatóbb, mint bármelyik másik műanyag fogas dugattyú. A fél fogasléc miatt könnyebb dugattyú nagyobb lövedékszámot tesz lehetővé, főleg ha a dugattyút furatokkal még tovább könnyítjük! (A dugattyú átalakítását csak megrögzött airsoft szerelőknek ajánlom!) Az élettartama jól beállított gearbox esetén meghaladhatja a 100000 lövést, és csak akkor válik csereéretté. EAST AIRSOFT
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Airsoft szervíz

A fegyveredet futárral is elküldheted nekünk.

Gyártók